Jämför abonnemang logo

Vimla mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Vimla logo

Mobiloperatören Vimla

Vi har undersökt Vimla och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Vimla 4.65/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Vimla 3.75/5 i betyg av oss.

Täckning hos Vimla

Täckningen hos Vimla är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Vimla innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Vimla här!

Abonnemang hos Vimla

Vimla erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Vimla

Innan du skaffar Vimla så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Vimla

Att betala hos Vimla är enkelt och det bästa sättet är att använda sig av ett bankkort tycker vi. Det innebär att pengarna dras automatiskt från kortet och du behöver inte tänka på mer än att det skall finnas pengar på kontot. Skulle du inte gilla automatiska betalningar så finns valet faktura hos Vimla. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Vimla

Hos Vimla kan du ta kontakt genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Vimla?

Tyvärr så erbjuder inte Vimla några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Vimla uppdaterades senast i juni 2024.