Jämför abonnemang logo

Telia mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Telia logo

Mobiloperatören Telia

Vi har undersökt Telia och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Telia 3.4/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Telia 3.35/5 i betyg av oss.

Täckning hos Telia

Täckningen är väldigt bra hos Telia och det över hela landet. Du kan räkna med höga surfhastigheter generellt och som sagt väldigt bra täckning speciellt i de norra delarna av landet där övriga operatörer ligger något efter.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Telia innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Telia här!

Abonnemang hos Telia

Telia erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Telia

Innan du skaffar Telia så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Telia

Att betala hos Telia är enkelt och precis som många mobiloperatörer så kan du betala via faktura. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Telia

Snabbaste sättet att få support hos Telia är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Telia genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Telia?

Om du behöver en ny mobil så är Telia ett ypperligt val. Du kan välja mellan ett flertal populära mobiler hos Telia och teckna ihop med ett abonnemang.

Artikeln om Telia uppdaterades senast i juni 2024.