Jämför abonnemang logo

Tele2 mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Tele2 logo

Mobiloperatören Tele2

Vi har undersökt Tele2 och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Tele2 3.9/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Tele2 3.4/5 i betyg av oss.

Täckning hos Tele2

Täckningen hos Tele2 är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Tele2 innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Tele2 här!

Abonnemang hos Tele2

Tele2 erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Tele2

Innan du skaffar Tele2 så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Tele2

Att betala hos Tele2 är enkelt och precis som många mobiloperatörer så kan du betala via faktura. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Tele2

Snabbaste sättet att få support hos Tele2 är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Tele2 genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Tele2?

Om du behöver en ny mobil så är Tele2 ett ypperligt val. Du kan välja mellan ett flertal populära mobiler hos Tele2 och teckna ihop med ett abonnemang.

Artikeln om Tele2 uppdaterades senast i juli 2024.