Jämför abonnemang logo

Telenor mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Telenor logo

Mobiloperatören Telenor

Vi har undersökt Telenor och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Telenor 3.9/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Telenor 3.45/5 i betyg av oss.

Täckning hos Telenor

Täckningen hos Telenor är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Telenor innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Telenor här!

Abonnemang hos Telenor

Telenor erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Telenor

Innan du skaffar Telenor så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Telenor

Att betala hos Telenor är enkelt och precis som många mobiloperatörer så kan du betala via faktura. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Telenor

Snabbaste sättet att få support hos Telenor är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Telenor genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Telenor?

Om du behöver en ny mobil så är Telenor ett ypperligt val. Du kan välja mellan ett flertal populära mobiler hos Telenor och teckna ihop med ett abonnemang.

Artikeln om Telenor uppdaterades senast i juni 2024.