Jämför abonnemang logo

Tre mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Tre logo

Mobiloperatören Tre

Vi har undersökt Tre och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Tre 4.4/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Tre 3.45/5 i betyg av oss.

Täckning hos Tre

Täckningen är god hos Tre och du kan räkna med täckning i hela landet förutom de mest norra delarna där man mest har täckning i städer men inte så mycket utanför. Men bor du i mellersta eller södra Sverige så kan du räkna med väldigt god täckning med generellt goda surfprestanda.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Tre innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Tre här!

Abonnemang hos Tre

Tre erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Tre

Innan du skaffar Tre så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Tre

Att betala hos Tre är enkelt och det bästa sättet är att använda sig av ett bankkort tycker vi. Det innebär att pengarna dras automatiskt från kortet och du behöver inte tänka på mer än att det skall finnas pengar på kontot. Skulle du inte gilla automatiska betalningar så finns valet faktura hos Tre. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Tre

Snabbaste sättet att få support hos Tre är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Tre genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Tre?

Om du behöver en ny mobil så är Tre ett ypperligt val. Du kan välja mellan ett flertal populära mobiler hos Tre och teckna ihop med ett abonnemang.

Artikeln om Tre uppdaterades senast i juni 2024.