Jämför abonnemang logo

Comviq mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Comviq logo

Mobiloperatören Comviq

Vi har undersökt Comviq och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Comviq 4/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Comviq 3.5/5 i betyg av oss.

Täckning hos Comviq

Täckningen hos Comviq är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Comviq innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Comviq här!

Abonnemang hos Comviq

Comviq erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Comviq

Innan du skaffar Comviq så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Comviq

Att betala hos Comviq är enkelt och det bästa sättet är att använda sig av ett bankkort tycker vi. Det innebär att pengarna dras automatiskt från kortet och du behöver inte tänka på mer än att det skall finnas pengar på kontot. Skulle du inte gilla automatiska betalningar så finns valet faktura hos Comviq. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning.

Denna kundtjänst har du hos Comviq

Snabbaste sättet att få support hos Comviq är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Comviq genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Comviq?

Om du behöver en ny mobil så är Comviq ett ypperligt val. Du kan välja mellan ett flertal populära mobiler hos Comviq och teckna ihop med ett abonnemang.

Artikeln om Comviq uppdaterades senast i juni 2024.