Jämför abonnemang logo

Smultron Mobil mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Smultron Mobil logo

Mobiloperatören Smultron Mobil

Vi har undersökt Smultron Mobil och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Smultron Mobil 3/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Smultron Mobil 3.4/5 i betyg av oss.

Täckning hos Smultron Mobil

Täckningen hos Smultron Mobil är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Smultron Mobil innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Smultron Mobil här!

Abonnemang hos Smultron Mobil

Smultron Mobil erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Smultron Mobil

Innan du skaffar Smultron Mobil så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Smultron Mobil

Att betala hos Smultron Mobil är enkelt och precis som många mobiloperatörer så kan du betala via faktura. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Smultron Mobil

Snabbaste sättet att få support hos Smultron Mobil är att ringa till dem. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Smultron Mobil?

Tyvärr så erbjuder inte Smultron Mobil några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Smultron Mobil uppdaterades senast i juni 2024.