Jämför abonnemang logo

Hallon mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Hallon logo

Mobiloperatören Hallon

Vi har undersökt Hallon och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Hallon 4.75/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Hallon 3.6/5 i betyg av oss.

Täckning hos Hallon

Täckningen är god hos Hallon och du kan räkna med täckning i hela landet förutom de mest norra delarna där man mest har täckning i städer men inte så mycket utanför. Men bor du i mellersta eller södra Sverige så kan du räkna med väldigt god täckning med generellt goda surfprestanda.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Hallon innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Hallon här!

Abonnemang hos Hallon

Hallon erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Hallon

Innan du skaffar Hallon så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Hallon

Att betala hos Hallon är enkelt och det bästa sättet är att använda sig av ett bankkort tycker vi. Det innebär att pengarna dras automatiskt från kortet och du behöver inte tänka på mer än att det skall finnas pengar på kontot. Skulle du inte gilla automatiska betalningar så finns valet faktura hos Hallon. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Hallon

Hos Hallon kan du ta kontakt genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Hallon?

Om du behöver en ny mobil så är Hallon ett ypperligt val. Du kan välja mellan ett flertal populära mobiler hos Hallon och teckna ihop med ett abonnemang.

Artikeln om Hallon uppdaterades senast i juli 2024.