Jämför abonnemang logo

Fello mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Fello logo

Mobiloperatören Fello

Vi har undersökt Fello och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Fello 4.5/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Fello 3.5/5 i betyg av oss.

Täckning hos Fello

Täckningen är väldigt bra hos Fello och det över hela landet. Du kan räkna med höga surfhastigheter generellt och som sagt väldigt bra täckning speciellt i de norra delarna av landet där övriga operatörer ligger något efter.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Fello innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Fello här!

Abonnemang hos Fello

Fello erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Fello

Innan du skaffar Fello så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Fello

Att betala hos Fello är enkelt och det bästa sättet är att använda sig av ett bankkort tycker vi. Det innebär att pengarna dras automatiskt från kortet och du behöver inte tänka på mer än att det skall finnas pengar på kontot. Skulle du inte gilla automatiska betalningar så finns valet faktura hos Fello. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Fello

Snabbaste sättet att få support hos Fello är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Fello genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Fello?

Tyvärr så erbjuder inte Fello några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Fello uppdaterades senast i juni 2024.