Jämför abonnemang logo

Chilimobil mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Chilimobil logo

Mobiloperatören Chilimobil

Vi har undersökt Chilimobil och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Chilimobil 4.15/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Chilimobil 3.4/5 i betyg av oss.

Täckning hos Chilimobil

Täckningen är god hos Chilimobil och du kan räkna med täckning i hela landet förutom de mest norra delarna där man mest har täckning i städer men inte så mycket utanför. Men bor du i mellersta eller södra Sverige så kan du räkna med väldigt god täckning med generellt goda surfprestanda.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Chilimobil innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Chilimobil här!

Abonnemang hos Chilimobil

Chilimobil erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Chilimobil

Innan du skaffar Chilimobil så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Chilimobil

Att betala hos Chilimobil är enkelt och det bästa sättet är att använda sig av ett bankkort tycker vi. Det innebär att pengarna dras automatiskt från kortet och du behöver inte tänka på mer än att det skall finnas pengar på kontot. Skulle du inte gilla automatiska betalningar så finns valet faktura hos Chilimobil.

Denna kundtjänst har du hos Chilimobil

Hos Chilimobil kan du ta kontakt genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Chilimobil?

Tyvärr så erbjuder inte Chilimobil några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Chilimobil uppdaterades senast i maj 2024.