Jämför abonnemang logo

Telness mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Telness logo

Mobiloperatören Telness

Vi har undersökt Telness och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Telness 3.5/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Telness 3.45/5 i betyg av oss.

Täckning hos Telness

Täckningen är väldigt bra hos Telness och det över hela landet. Du kan räkna med höga surfhastigheter generellt och som sagt väldigt bra täckning speciellt i de norra delarna av landet där övriga operatörer ligger något efter.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Telness innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Telness här!

Abonnemang hos Telness

Telness erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Telness

Innan du skaffar Telness så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Telness

Att betala hos Telness är enkelt och precis som många mobiloperatörer så kan du betala via faktura.

Denna kundtjänst har du hos Telness

Snabbaste sättet att få support hos Telness är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Telness genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Telness?

Tyvärr så erbjuder inte Telness några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Telness uppdaterades senast i augusti 2022.