Jämför abonnemang logo

Katshing mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Katshing logo

Mobiloperatören Katshing

Vi har undersökt Katshing och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Katshing 3.4/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Katshing 3.35/5 i betyg av oss.

Täckning hos Katshing

Täckningen hos Katshing är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Katshing innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Katshing här!

Abonnemang hos Katshing

Katshing erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Katshing

Innan du skaffar Katshing så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Katshing

Att betala hos Katshing är enkelt och det bästa sättet är att använda sig av ett bankkort tycker vi. Det innebär att pengarna dras automatiskt från kortet och du behöver inte tänka på mer än att det skall finnas pengar på kontot. Skulle du inte gilla automatiska betalningar så finns valet faktura hos Katshing. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Katshing

Hos Katshing kan du ta kontakt genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Katshing?

Tyvärr så erbjuder inte Katshing några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Katshing uppdaterades senast i februari 2023.