Jämför abonnemang logo

Karma Mobil mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Karma Mobil logo

Mobiloperatören Karma Mobil

Vi har undersökt Karma Mobil och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Karma Mobil 2.75/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Karma Mobil 3.35/5 i betyg av oss.

Täckning hos Karma Mobil

Täckningen hos Karma Mobil är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Karma Mobil innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Karma Mobil här!

Abonnemang hos Karma Mobil

Karma Mobil erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Karma Mobil

Innan du skaffar Karma Mobil så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Karma Mobil

Att betala hos Karma Mobil är enkelt och precis som många mobiloperatörer så kan du betala via faktura. Ett annat populärt val är att betala genom e-faktura och det är ett riktigt rekommenderat alternativ enligt oss då det innebär att du får fakturan till din internetbank i god tid och därefter kan titta igenom den samt godkänna den för betalning. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Karma Mobil

Snabbaste sättet att få support hos Karma Mobil är att ringa till dem. Men du kan även få tag i Karma Mobil genom att chatta vilket ofta innebär snabb hjälp och att ärendet kan lösas direkt. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Karma Mobil?

Tyvärr så erbjuder inte Karma Mobil några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Karma Mobil uppdaterades senast i september 2023.