Jämför abonnemang logo

Fibio mobilabonnemang

Se erbjudanden »

Fibio logo

Mobiloperatören Fibio

Vi har undersökt Fibio och då tittat på villkor för roaming, pris, täckning, populäritet och kundnöjdhet vilket ger Fibio 3.15/5 i betyg totalt sett i vårt omdöme av mobiloperatören. I kundnöjdhet så får Fibio 3.4/5 i betyg av oss.

Täckning hos Fibio

Täckningen hos Fibio är väldigt bra över hela landet och det beror på att man byggt ut sitt nät rejält senaste åren där mycket fokus har legat även på de norra delarna av vårt land.

Men som vi påpekar på vår webbplats så rekommenderar vi att du studerar täckningskartan hos Fibio innan du beställer. Du bör undersöka täckningen genom att zooma in där du bor, jobbar och andra ställen där du vistas mycket. Se täckningskartan för Fibio här!

Abonnemang hos Fibio

Fibio erbjuder följande abonnemang i skrivande stund. Priserna nedanför är ordinariepriser, tryck på ett abonnemang för se aktuellt erbjudande. Samtliga abonnemang har fria samtal/sms inkluderade för användning inom Sverige till vanliga mobilnummer och fasta nummer.

Bra att veta om Fibio

Innan du skaffar Fibio så kan det vara bra att känna till följande.

Så här betalar du ditt abonnemang hos Fibio

Att betala hos Fibio är enkelt och precis som många mobiloperatörer så kan du betala via faktura. Givetvis finns även autogiro och det är troligen det absolut enklaste sättet att betala då det innebär att operatören drar pengarna från ditt konto helt automatiskt varje månad.

Denna kundtjänst har du hos Fibio

Snabbaste sättet att få support hos Fibio är att ringa till dem. Ytterligare ett alternativ som finns är att skicka e-post, men det är ett alternativ vi anser att du endast skall använda när det inte är bråttom.

Kan man köpa med mobil hos Fibio?

Tyvärr så erbjuder inte Fibio några mobiler ihop med mobilabonnemang. Så antingen får du köpa mobilen separat i någon butik eller så får du tyvärr välja en annan operatör.

Artikeln om Fibio uppdaterades senast i november 2023.