Hallon mobilabonnemang

hallon mobilabonnemang

Mobiloperatören Hallon

Söker du ett mobilabonnemang med låga priser  då ska du verkligen titta på Hallon. För att fånga din uppmärksamhet att fortsätta läsa så kan vi berätta att Hallon har ingen bindningstid och uppsägningstid. Det kan alltså vara värt att prova mobilabonnemanget, du har inget att förlora på det.

Hallon ingår i mobilföretaget Tre. Man skulle kunna säga att Hallon är Tre´s budgetmärke lämpligen för pensionärer, studenter och barn och drivs genom HI3G Access AB.

Flexibelt abonnemang

Hallon är ett flexibelt abonnemang. Om du tecknar idag och ångrar dig imorgon så är det inga problem, eftersom Hallon inte har någon bindningstid. Att testa och byta operatör är enkelt och det enda du behöver göra är att kontakta den nya operatören så sköter de enkelt flytten utan att du behöver hjälpa till. Det är väldigt flexibelt och enkelt att prova sig fram bland mobilabonnemang idag, eftersom i sort sett alla abonnemang saknar bindningstid

Behåll numret från Hallon vid flytt

Om du har testat Hallon en tid, men inte har bra täckning eller annat inte passade dig, så har du när som helst rätt att säga upp abonemmanget, eller byta till en annan mobiloperatör. Vid ett byte, oavsett om det är från Hallon eller till Hallon så har man alltid rätt att behålla sitt mobilnummer. Gå inte på detta i reklamen om att du går behålla numret om du tecknar hos just den eller den operatören. Sanningen är den att man alltid har rätt att behålla sitt mobiltelefonnummer vid flytt, ifall att man vill.

Surfa upp till 64 Mbit/s

Hallons surf är snabb, otroligt snabb. Den normala surfuppkoppligen hos Hallon ligger på 7-34 Mbit/s, men det går att komma upp i otroliga 64 Mbit/s. Tyvärr så fungerar Hallon inte tillfredsställande över hela landet, utan främst i södra Sverige och norra landet kan få nöja med en 3G-uppkoppling istället för 4G.

Spara surf

Det absolut bästa med Hallon är att det går att spara oanvänd Surf. Detta är så ovärderligt, att man inte tappar den oförbrukade surfen månad på månad, utan istället kan lagra den och spara surfen man inte använt.

Köpa mobiltelefon via Hallon

Precis som alla andra mobiloperatörer, så kan du via Hallon köpa en mobiltelefon och genom att teckna abonnemang få bra pris.

Hallon mobilabonnemang

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen